Diverse

Tegenwoordig is het gangbaar om één of meerdere apparaten te hebben die aangesloten of opgeladen worden via een USB poort.  Hoe herkenbaar is het dat zo’n USB poort een slecht contact maakt of zelfs geheel afgebroken is?  Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bluetooth speakers, een kleine val of stoot en de USB aansluiting kan al defect raken. Moeten we dan gelijk een nieuw apparaat kopen of zijn er reparatie mogelijkheden?

  • Uiteraard kunnen gebroken USB poorten vervangen worden, dit zijn doorgaans goed uitvoerbare reparaties die ook geen overdreven kosten met zich meebrengen.
  • Er zijn vele varianten USB connectoren, en Technivision heeft veel types direct op voorraad. Hierdoor zal in de meeste gevallen de reparatie doorlooptijd dan ook beperkt zijn.
  • Doordat we gebruik maken van de professionele serie soldeer apparatuur van JBC zijn we in staat dit soort micro elektronica op de juiste manier te vervangen, zonder rest schade aan de printplaat.

Het komt ook voor dat klanten met behulp van een YouTube video een toestel alvast demonteren, en vervolgens alleen met het printplaatje langskomen, met de vraag of de USB plug vervangen kan worden. Ook daartoe zijn wij bereid om in mee te gaan. Sterker nog, vaak kan in zo’n geval een USB plug “klaar-terwijl-u wacht” vervangen worden!

Steeds meer mensen maken gebruik van een hoofdtelefoon voor hun muziek. Naast draadloze Bluetooth hoofdtelefoons zien we ook nog veel bedrade hoofdtelefoons en “gaming headsets” aangeboden worden. Vaak is een audio plug defect, of een breuk in het snoer. Uiteraard zijn dit ook reparaties die we vakkundig en betaalbaar uit kunnen voeren.

LED verlichting wordt steeds meer toegepast in zowel professionele lichtsystemen als voor consumenten gebruik. Ondanks alle flexibiliteit die LED verlichting biedt is het vaak een complex product om te onderhouden & repareren. Technivision heeft ruime ervaring met het repareren van deze producten, en kan gericht advies & snelle reparatietijd geven.

Heeft u een toestel waarvan u afvraagt of het mogelijk/de moeite is om te laten repareren ? Uiteraard kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen om dit na te vragen.

Wilt u graag een apparaat ter reparatie aanbieden?