Autosleutels

Tegenwoordig is het erg gangbaar dat een auto ontgrendeld en afgesloten kan worden met een afstandsbediening, hoe vervelend is het dan als de afstandsbediening niet meer werkt? Een nieuwe afstandsbediening via de dealer is vaak erg kostbaar, maar vaak kan de printplaat in zo’n autosleutel ook netjes gerepareerd worden. Gangbare problemen die kunnen voorkomen bij autosleutels:
– schakelaartjes of drukknopjes die kapot gaan
– componenten op de print die slechte contacten vertonen
– oplaadbare accu die gesoldeerd zit op de print

Technivision maakt gebruik van de professionele serie van JBC soldeer gereedschap, hiermee kunnen we het juiste gereedschap gebruiken voor iedere klus, juist als het gaat om micro elektronica zoals het vervangen van een SMD schakelaartje, is het van belang om dit met het juiste gereedschap te doen.
Hiermee garanderen we een snelle en succesvolle reparatie.

Diverse redenen om uw sleutel bij Technivision te laten repareren;

-U kunt vaak niet zomaar zonder uw autosleutel; hiervoor bied Technivision klaar-terwijl-u-wacht autosleutel reparatie service!
-Nagenoeg alle gangbare schakelaartjes hebben we ruim op voorraad.
-U hoeft vooraf geen afspraak te maken, tijdens openingstijden kun u altijd terecht en u wordt direct geholpen.
-Sleutels worden na reparatie met een speciale RF ontvanger getest op werking!
-betaalbare reparatie;  kosten  voor deze werkzaamheden variëren gemiddeld  tussen 15-35 euro, ( dit is incl nieuwe batterij !)
Blijkt dat na alle werkzaamheden de sleutel toch niet hersteld kan worden, om welke reden dan ook ? dan geld er de Technivision no-cure-, no-pay !
u betaald dus alleen indien een auto sleutel reparatie succesvol uitgevoerd is.

Wilt u graag een apparaat ter reparatie aanbieden?